Lukk

Agresso Timeliste App             Agresso Rapportering App

Timeregistrering på de ansattes premisser

Å gjøre det enkelt og praktisk for de ansatte, er nøkkelen til rask og punktlig timeregistrering.

 

Agresso Timeliste App
Agresso Timeliste App er en Agresso Business World programvare for Iphone og Ipad som gir brukerne full oversikt og kontroll over timelistene sine uavhengig av tid og sted.

 

I UNIT4 Agresso erkjenner vi at måten mennesker kommuniserer, arbeider og samhandler på, endrer seg raskt. Mobile enheter er kanskje allerede en viktigere del av våre kommunikasjonssystemer, enn stasjonære og bærbare pc’er.

Som en del av vår målsetting om å innfri kravene til virksomheter i endring og utvikling, har vi startet prosessen med å lage mobil programvare som gir våre kunder større frihet i bruken av Agresso Business World. Vår ambisjon er å lage ERP-programvare som løser praktiske oppgaver for våre kunder på en enkel, rask og kostnadseffektiv måte.

Jo tidligere timene registreres, jo før får økonomiavdelingen oversikt over fakturér-bare timer. De kan sende fakturaene tidligere ut - og få pengene raskere inn.

For å bruke Agresso Apps må din virksomhet ha lisensavtale på de Agresso-løsningene som App’en er en del av, og tilrettelegge for App-bruk. Selve App’en kan du selv laste ned fra internett.   

 Demofilm av Agresso Timeliste App

 

 

 

Bruk kontaktskjemaet

Bruk kunnskapen til Trygve Lønn (bildet) eller en av våre andre dyktige fagpersoner. De kan gi deg gode svar på spørsmål om Apps og alle våre øvrige programvareprodukter.

 

 Agresso Rapportering App
Agresso Rapportering App er Agresso Business World programvare for mobile enheter, som legger til rette å rapportere på tilgjengelig informasjon uten ekstra konfigurasjon.

Relatert informasjon

Agresso Advantage

  • Advantage 3 - 2011

    Siste utgave av vårt kundemagasin Advantage! Vi håper vår økte satsning på magasinet vil gi alle våre kunder og andre interesserte nyttig kunnskap om produktporteføljen Agresso Business World.

Kontakt oss

  • Vi gir deg gjerne mer informasjon om våre Apps. Fyll ut skjema, og vi tar kontakt..