Lukk
Kurs og opplæring

Kurs og opplæring

Kompetansesenteret tilbyr en rekke kurs som dekker de tekniske og praktiske opplæringsbehovene for brukere av våre programvarer. Vi holder jevnlig åpne klasseromskurs i våre lokaler i Nydalen, men vi kan også skreddersy bedriftsinterne kurs, en-til-en opplæring, e-læring og nettseminarer innen relevante temaer. I tillegg kan vi hjelpe dere med å lage kursdokumentasjon og rutinebeskrivelser som er lett tilgjengelige og brukervennlige.

Vårt opplæringstilbud er basert på erfaringsutveksling med våre brukere og instruktører. På grunnlag av løpende evalueringer lager vi praktiske kurs som deltakerne får nytte av umiddelbart. Målet er at opplæringen skal hjelpe deltakerne å bli effektive brukere av vår programvare, uavhengig av nivå og fagområde. 

Les mer om våre opplæringstilbud: 

Kurs og opplæring - seksjonsforside

Opplæringsplan og kompetansesikring

Vi vet at det er vanskelig å få tid til nok repetisjon. For at kurs eller andre opplæringstiltak skal ha effekt over tid, er det avgjørende at kunnskapen spres og tilgjengeliggjøres utover kurs- eller opplæringsperioden. Vi kan hjelpe dere å planlegge tiltak for å sikre at brukerne får størst mulig utbytte av kurset. Dette kan være enkle råd for hvordan du som arbeidsgiver kan legge til rette for god kompetanseoverføring og tilgang til riktige ressurser i etterkant av en opplæringsaktivitet. Vi kan også bistå med tilpassede opplæringsplaner. En slik plan kan inneholde detaljer som når opplæringen skal tilbys, hvem som skal få opplæring og hvordan opplæringen skal organiseres over tid. 

Last ned vårt kurskart for en rask oversikt over anbefalte kursløyper for ulike roller - eller kontakt oss for en uforpliktende prat! 


10 gode grunner til å investere i Agresso-kompetanse

Kompetanse er ikke en utgift - det er en investering!

Det er et stort effektivitetspotensial å hente ut om de ansatte ikke jobber etter samme metode, eller det er lenge siden dere har fått faglig påfyll. 

Få 10 gode grunner til å sette kompetanse på agendaen


Våre instruktører

Alle våre instruktører er interne fagkonsulenter som til daglig arbeider enten på kundeservice eller som leveringskonsulenter. De har solid fagrelevant bakgrunn og kjenner kundenes utfordringer godt. Instruktørene får pedagogisk oppfølging for å sikre høy kvalitet på kunnskapsformidlingen.

Les korte intervjuer med to av våre instruktører


Kursmateriell og metodikk

Vår opplæringsmetodikk er praktisk orientert og legger vekt på å skape forståelse for hvilke arbeidsoppgaver verktøyet løser og hvordan systemet henger sammen. Brukerne blir orientert om formålet med opplæringen og forventet resultat før opplæringen starter.

I klasseromskursene legger vi vekt på praktiske øvelser i den aktuelle modulen sammen med instruktørene for å sikre at deltakerne får en realistisk innføring. Kurs hos kunden er tilpasset prosessene og kulturen i virksomheten i den grad det er mulig innen de gitte rammene.

Kursmateriellet utvikles av fagkonsulenter i samarbeid med personer som innehar spesifikk kompetanse på pedagogisk utforming av opplæringsmateriale. I alle våre åpne kurs benyttes det kursbøker og oppgavesett.


Brukergrupper

Vi har kurs og opplæringstilbud for alle kompetansenivåer, enten du har nye ansatte, brukere som trenger opplæring i nye oppgaver, ansatte som trenger en generell oppdatering eller innsikt i forbindelse med nyheter i Agresso-modulene.

Les mer om brukergrupper  


Ønsker du et uforpliktende møte for å diskutere opplæringsbehovet i din virksomhet, få en demonstrasjon av e-læring eller motta et konkret tilbud?

Kontakt Kompetansesenteret - eller ring oss på telefon 22 58 85 00